01. Allmänt om Perser/Exotic, Standard

Perserkatt sökes

2016-04-24 19:17 #0 av: Caarina59

Hej. Är en glad gumma på snart 57 som har haft katter i hela mitt liv så gott som. Har även haft egen uppfödning av perer och exotic , men var tvungen att sluta när jag fick MS för 7 år sen och jag var väldigt dålig då, men saknar mina älskade katter som jag då gjorde mig av med då efter mycket om och men, men bäst för katterna då, men uj vad jag ängrad mig många gånger och många tårar har det varit sens dess. Nu när jag är sjukpansionär skulle jag så gärna vilja ha en eller 2 nya små vänner att älska och pyssla om. Helst kattungar om du söker fodervärd eller om ni har någon vuxen okastrerad hona som ni vill omplasera så hör gärna av er till mig.

Anmäl
2016-04-24 19:26 #1 av: Hera

Varför vill du ha okastrerad hona? Vill du börja med avel igen?

Anmäl
2016-04-24 20:19 #2 av: Caarina59

Vill gärna ha en okastrerad i fall jag vill ta en kull ungar någon gång, men har nog inte tänkt börjat med avel som då jag hade uppfödning, inte i den skalan riktigt i alla fall, men älskar katter och kattungar, så fodervärd skulle vara perfekt :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.