08. Omplaceringar

Omplacering?

2016-02-08 22:55 #0 av: _Jojjo_

Hej
Jag och min fru har ganska nyligen fått låta våran exo somna in 😔 Saknaden är enorm. Vi har två perser men letar efter en kompis till. Är det ngn som har en dam som skulle vilja flytta in hos oss?

Anmäl
2016-02-27 11:55 #1 av: [Xelia]

Hej!

Jag har en exo honkatt med stamtavla på 4 år. Jag har haft henne i 4 månader då förra ägaren ska flytta utomlands och ingen möjlighet att ta med henne. Hon hade en perserkompis innan hon kom till mig, men jag hade ingen möjlighet att ta båda så då tog jag bara en. Det känns som om hon saknar en kompis att leka med och jag har ingen möjlighet att ha 2 katter. Hon är världens gosigaste katt, älskar att ligga på rygg och bli kliad på magen. Hon är väldigt tystlåten och lugn av sig. När jag ligger i sängen så brukar hon komma och klappa mig på ansikten, vilket jag tycker är så sött. Jag önskar att jag kunde skaffa en till katt men jag bor i en liten lägenhet. Vad är det för kön på dina katter? Är de kastrerade/steriliserade? Hur gamla?

Jag har bifogat en bild på Xelia :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.