08. Omplaceringar

Omplacera

2014-11-13 00:45 #0 av: Rorvers

Hej! Finns det någon här som söker en ny ägare till deras äldre katt? Då kanske vi kan vara det rätta hemmet!

Katten ska helst vara en kastrerad hane och inte yngre än 1 år. Den bör vara van med att ha djur runt omkring sig, både katter och hundar. Vi har just nu 2 äldre katter, en hona och en hane. Sen har vi även en 3 åring. Vi har även en liten pudel. Hunden har växt upp med katter och bryr sig inte mycket om dom. Katterna har alltid vara välkomnande, helst vår äldre hane som brukar "ta hand" om den nya. Men det är ju alltid lite fräs från början. Våra katter är väldigt lugna av sig. Är dom inte ute så ligger dom och sover eller myser.

Vi har ett tillräckligt stort hus för att katten kan hitta ett ställe eller rum när den vill vara ensam. Vi har en stor gård i ett villaområde, utan en storväg. Aldrig varit med om att varken våra grannars katter eller våra katter har blivit överkörda. Grannkatterna är väldigt snälla och katterna i området verkar gå ihop bra med varandra, brukar inte vara massa slagsmål.

Om katten är långhårig så är vi van med pälsvård då en av våra katter är väldigt långhårig. Dock så har pälsen konstigt nog slutat tova sig och håller sig fin utan att vi gör något nu när han blivit äldre. Men det betyder bara att vi skulle ha ännu mer tid att sköta om den här kattens päls!

Vi bor i Örnsköldsvik, så jag ser gärna att katten finns i Västernorrland, Västerbotten eller andra ställen som inte ligger alltför långt bort.

Vi skulle ge katten ett bra och härligt liv. Självklart hålla kontakten med dig om hur katten mår osv.

Anmäl
2014-11-13 00:46 #1 av: Rorvers

Med 3 åring menar jag en 3 årig katt hane och inte en bebis 😄

Anmäl
2014-11-13 19:17 #2 av: mallabralla

Har tyvärr inget att erbjuda men önskar er lycka till i ert sökande efter er nya familje medlem!

Sajtvärd på Perser iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.