Allmänt om katter

Perserkattens Horoskop

2007-01-10 10:40 #0 av: Kittentotts-deleted

Titta i stjärnorna efter din katts personlighet, Stämmer det bra på din katt?

                      Perserkattens Horoskop 

      Titta i Stjärnorna etfer din katts Personlighet

 

21/3-20/4 Väduren

Katter födda i Vädurens tecken är otåliga & äventyrslystna & kräver uppmärksamhet. Vädurskatter trivs om man aldrig låter dem bli uttråkade,så förse dem med sällskap.De mår bäst om man ser till att de får massor av motion.Huvudet kan vara ömtåligt.

21/4-21/5 Oxe

Katter födda i oxens tecken är stillsamma & hemkära & Föredrar att vara enda katten i hushållet. Oxkatter är lyckligast om man ser till att de känner sig trygga; ställ upp regler & håll er till dem. De mår bäst om man ser till att de inte äter för mycket.Strupen & halsen är benägna att trassla.

22/5-21/6 Tvillingarna

Katter födda i Tvillingarnas tecken är pratsamma & alltid livliga & fartfyllda & anpassar sig villigt till förändringar. Tvillingkatter trivs bäst om man talar med & ofta förser dem med nya leksaker & lekar. De mår bäst om man ger akt på eventuella problem med nerverna, & skapar en lugnande omgivning.

 22/6-22/7 Kräftan

Dessa katter kan vara nästan överväldigande trogna mot sin husse & matte & är lättsårade. Kräftkatter trivs bäst om man smeker dem & talar lugnande till dem, & lär sig förstå deras humörskiften. De mår bäst om man undviker för kraftig mat, eftersom magen ofta är ömtålig & lätt kommer i olag.

  23/7-23/8 Lejon

Katter födda i Lejonets tecken är herrar på täppan, & andra husdjur märker snart vem som regerar i hushållet. Lejonkatter är lyckligast när man inser hur känsliga de är, även när de verkar överdrivet självsäkra. De mår bäst om man inte låter dem stoja för mycket & bli utmattade. Ryggen kan vara svag.

24/8-22/9 Jungfrun

Dessa katter är blyga & tillbakadragna & lyckligast tillsammans med dem som de känner & älskar. Jungfrukatter trivs bäst då man ser till att de kan koppla av. Håll deras miljö ren & prydlig. De mår bäst om man ser till att de får frisk luft varje dag. Magen kan ställa till med problem.

23/9-23/10 Vågen

Katter födda i vågens tecken är vackra-& vet om det! De är obotfärdiga flirtisar & älskar människor. Vågkatter trivs bäst om man skämmer bort dem med lite lyx. Lämna dem inte ensamma för mycket. De mår bäst om man bara då & då ger dem kraftig mat. Njurarna är känsliga för sjukdomar.

24/10-22/11 Skorpionen

Katter födda i skorpionens tecken får alltid som de vill. De älskar husse & matte med en allt uppslukande intensitet. De trivs bäst om man återgäldar deras kärlek & visar dem hur mycket man tycker om dem. De mår bäst om man ger dem mycket att göra.Kattmammor i väntans tider behöver speciell uppmärksamhet.

23/11-21/12 Skytten

Det är inget tvetydigt kring katter födda i detta tecken, utan de visar en sorglös kärlek till livet som är mycket vinnande.De trivs bäst om man låter dem härja fritt- de uthärdar inte att stängas inne i huset. De mår bäst om man  försöker tygla deras dumdristiga drag.Problem med höfterna kan uppstå med tiden.

22/12-20/1 Stenbocken

Försiktiga katter födda i Stenbockens tecken kan gå på tå på en hylla full av porslin utan att slå sönder en enda sak. De trivs bäst om man visar att man värdesätter deras lojalitet & tillgivenhet. De mår bäst om man får dem att motionera. Tänder & skinn är benägna för mindre krämpor.

21/1-18/2  Vattumannen

Katter födda i Vattumannes tecken tenderar att vara högdragna & värdera sitt oberoende.De trivs bäst om man accepterar deras orginalitet & ger dem frihet. De mår bäst om man kommer ihåg att de tycker illa om värme & kan ha dålig cirkulation.

  19/2-20/3 Fiskarna

Katter födda i Fiskarnas tecken är känsliga varelser. De kan vara kärleksfulla på sitt sätt, även om de kan vara svåra att tygla. De trivs bäst om man kan förhindra triviala missöden-deras ömtåliga känslor blir lätt upprörda. De mår bäst om man tar hänsyn till deras reaktioner på vädret. Tassarna måste skötas noggrant.

 

 

 

 

         

Relaterade länkar

Av: Kittentotts

Datum för publicering

  • 2007-01-10
Anmäl
2007-01-10 10:54 #1 av: Uffe

Hahahaha ja där ser man. Jag tror inte riktigt att det stämmer helt på Dockan, om jag minns rätt så är hon kräfta, ja allt stämmer nog utom det där med magen, hon är en slasktunna som sätter i sig allt och blir aldrog dålig i magenSkrattande

 

Anmäl
2007-01-10 10:57 #2 av: EddaM

Zlatan är ju ingen perser men enlig horoskopet så är han oxe. Det stämmer till en viss del. Han vill inte vara ensam katt men han spyr när han äter för mycket. Och det gör han ganska ofta kan jag tillägga. Fast nu har han inte spytt på en vecka. *ta i trä* Så det stämde ju ialf =))

Anmäl
2007-01-10 10:58 #3 av: Uffe

Att de spyr efter maten beror väl oftast på att de ätit för mycket och alldeles för fort.

Det känns så tacksamt när det äter och vräker i sig mat, för att sedan lägga upp alltihop på golvet igen

Anmäl
2007-01-10 11:02 #4 av: EddaM

Ja jag tror att det är hans problem. Han är ju fullt frisk annars och har normal hull men ändras det så går jag ju till vetten. Men han har gjort det sedan han var liten. Och oftast så spyr han ju när det kanske har blivit något extra gott. Och sedan kommer Atos o skall äta upp det. *äckel min* Ibland är de inte så fräscha.

Anmäl
2007-01-10 11:24 #5 av: Uffe

Ne fy ibland är de riktigt äckliga. Värst är det om man har kattungar och någon annan spyr upp halvsmält mat, då skulle man ha lika många armar som en bläckfisk och en vesslas snabbhet

Anmäl
2007-01-10 11:35 #6 av: EddaM

Haha ja det hade man velat ha då=) För snabba är de små liven=))

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.