Annons:
Etiketttävlingar
Läst 4532 ggr
simzonites
2007-11-28 12:50

Presentation av vår vinnare!

I vår fototävling med Halloweentema vann Kittentotts med bilden på Mini Maräng. Här får Mini Maräng presentera sig själv för alla på sajten.

Hej!
Jag heter Mini Maräng

Matte bad mig berätta lite om mig själv för jag hade vunnit någon tävling, sen berättade hon det va bilden vi tog med den där urlöjliga dräkten. Ja jag fattar inte alls hur människor tänker ibland.
Jag bor i en stad som heter Kungsbacka i Halland med min familj.

Den 20 April 2007 föddes jag hos Yvonnne Drougge i Kosta som ligger i Småland
Jag har många syskon:
Mini Milly, Runda Rosita, Tuffa Teodor & Pipiga Pia
Pipiga Pia flyttade med mig hit till Kungsbacka

Mina Mamma heter: Fina Stina´s Milda Milly.
Här på bilden ser du mig med mamma

Pappa heter: Bojanka´s Timmón

En vårdag kom mina 2-benta för hälsa på i Kosta, det va många 2 beniga som fanns där den dagen, så man va lite misstänksam, alla skulle ha såna där fyrkantiga blixtrande saker också.
Det va svårt veta vem som va vem, men det fanns en pojke med som va mkt nyfiken på mig Han hette Jimmy. Med sig hade han en stor 2 bent som va så jobbig med sin fyrkantiga blixt Även då jag åt så va hon där.
Det va 2 st av oss som de pysslade med mest, så man undrade verkligen vad som va pågång. Efter ett tag kom vår uppfödare Yvonne med in, och nu förstod jag att jag & min syster Pipiga Pia var mest intressanta.
Som tur va fick vi stanna kvar hos mamma denna gången då vi va så små ännu.

Den 13 Juli var dagen då vi skulle lämna mamma & syskonen, vår nya matte va lite ledsen då hon har så svårt för ta bebisar från våra mammakatter. Men hon var ändå glad vi skulle få komma hem.
Nya matte hade köpt en stor stor bur på vägen ner till oss, där låda och matskål m.m. fick plats. Bak i bilen satt vår lilla husse Jimmy och pratade med oss hela resan som tog 4 timmar.
Jag har idag hunnit bli 7 månader, jag är en stor kraftig tjej som är världens keligaste tjej, jag är så omtänksam mot mina vänner.
Det är mysigt att ta hand om småttingarna i huset, jaga fåglarna i fönstret, och så älskar jag riva sönder mattes morgontidning.
Bästisen är min syster, men henne får jag sätta på plats ibland, hon "skurar" mig som jag vore en kattunge för ofta.
Annars trivs jag bra i katteriet där alla mina vänner är snälla mot varandra. Vår matte skämmer bort oss med nya leksaker ofta, god mat får vi varje dag av alla de sorter.
Vi får vara med överallt och även provsmaka frukosten.
Vår stora husse han avgudar mig det vet jag då han burrar ner sin nos i min päls varje dag efter jobbet. Ja sen lägger han sig på golvet och busar med oss, lovar han är stor vår husse, så vi får plats bra runt omkring.
Och han kommer hem med så mkt god mat, och man kan lita på honom, han badar oss aldrig!

Maju från Marängen

/Lotta

Annons:
Dockan
2007-11-28 13:37
#1

KyssVilken underbar bild och så gulligt du skriver Marängen,det är inte undra på att du är så go,en sån fin start som du har fått i livet .Puss Puss Puss LENAGlad

 Hälsningar LENAGlad

McLaren
2007-12-03 13:39
#2

Va bra skrivet!! Verkligen!!! Jag fnissade gott. Å hon är ju så söööt.

Kram

Åsa

diana_
2007-12-03 14:07
#3

Maräng är mkt mkt söt! Kyss

Lovebuffen
2007-12-03 15:44
#4

Hon är UNDERBART SÖT!!!

Annkis54
2007-12-03 17:19
#5

fin historia
kul att läsa

 

 

Perser o Exotic vitfläck
www.annkriellas.se

Upp till toppen
Annons: